BodyMood

massages to feel good

Over mij

Mijn naam is Angela Veldhuizen. Naast mijn werk als masseur ben ik werkzaam in de psychiatrie. Vanuit dat werk ben ik mijzelf gaan verdiepen in ontspanning door massage.  Dit wil ik jou ook laten ervaren. Het leven tegenwoordig is al druk en hectisch genoeg en kan daardoor de nodige spanning met zich meebrengen die zich uit in lichamelijk ongemak. Massages kunnen daar een positieve bijdrage aan leveren.

Opleiding:

Ik heb de opleiding allround masseur gevolgd bij Mood Massage opleidingen in Amersfoort. Specialisaties die ik (reeds) in mijn pakket heb zijn ontspannende (o.a. hotstone en Hamam) massages, stoelmassage, zwangerschapmassage, babymassage (Shantala) en afslankmassages. Ook ben ik getraind in elastisch tapen. Het aanbod (wellness) massages zal in de toekomst uitgebreid worden omdat ik mijzelf wil blijven verdiepen. Via deze site kun je zien welke massages in het aanbod zijn toegevoegd.

'Mobiele' Massagepraktijk:

Ik heb (nog) geen mogelijkheid voor een praktijkruimte en kom daarom graag bij jou thuis. Voor een massage bij jou thuis hoef je zelf niets te regelen, ik breng alles zelf mee wat ik nodig heb voor de gewenste massage. Daarentegen vind ik het van groot belang dat mijn klanten nog even kunnen blijven liggen na een massagebehandeling al dan niet in een luie stoel, bank, bad of bed. Dit vanwege de lagere bloeddruk die ontstaat na een massage en om het Wellness-moment nog even vast te houden.

Ik kom bij jou maar voel je welkom:

En iedereen is welkom om met mij een afspraak te maken. Vrouwen, mannen maar ook kinderen. Tijdens het telefonisch contact voorafgaand aan de afspraak nemen we jouw wensen met betrekking tot de massage door en kijken we samen naar een geschikte afspraak dag en tijd. Doordat ik onregelmatig werk in mijn functie binnen de psychiatrie ben ik flexibel in mijn werkdagen als masseur. Afspraken kunnen dan ook op alle dagen van de week plaatsvinden, zelfs in het weekend

Afspraak? (helaas niet mogelijk)

06-11760458