BodyMood

massages to feel good

Thuismassages

 

Ontspanningsmassage van 30 minuten € 30,00


Keuze uit:

·        Nek en rug

·        Schouders, armen en handen

·        Benen en voeten 

Ontspanningsmassage van 60 minuten € 60,00

Keuze uit:

·        Nek, rug, schouders, armen en handen

·        Nek, rug, benen en voeten

Totale lichaamsmassage van 90 minuten € 95,00

Gehele lichaam of zelf te bepalen welke delen je gemasseerd wilt met uitzondering van de ero-parts (daarvoor kan ik u wel doorverwijzen)

Stoelmassage:

Even een korte, misschien wat stevigere, massage van nek/rug/schouders/armen. Gewoon thuis of op je werkplek. Niet uit de kleren en toch even ontspannen.

stoelmassage 15-20 minuten: € 17,50.

'Tien rittenkaart': €150,00

Stoelmassage voor bedrijven:

Neem contact op voor vrijblijvende offerte. Indien een bedrijf 100% van de kosten draagt, is stoelmassage 100% aftrekbaar.

Hammam thuismassage: 

Scrub & Soap van het hele lichaam en gezicht, uitgebreide massage van het hele lichaam,  Het ultieme Massage, Scrub en Zeep Ritueel uit Turkije. Nu gewoon ook lekker bij jou thuis, zonder dat je daarvoor naar een sauna hoeft!

Met schuim en grote bewegingen wordt je huid en lichaam onder handen genomen met flair en je voelt je na een echte traditionele Hammam behandeling echt als nooit te voren. De Hammam methode werkt verfrissend en verkwikkend en de combinatie van scrubben, wassen en massage met schuimende olijfzeep geeft je een gevoel van reinheid en ontspanning.

De scrubhandschoen mag je houden na de behandeling. Deze kun jezelf nog 3 x moeiteloos gebruiken om je lichaam te scrubben op een subtiele wijze

Om teleurstellingen te voorkomen raad ik je aan vroegtijdig te reserveren.

Massage van 60 minuten € 70.00

Massage van 90 minuten € 100,00

Hotstone massage

Een hotstone massage is een massage van het lichaam met stenen van ongeveer 45 graden Celsius. Vandaar de naam hotstone. De hitte en de 'druk' van de stenen dringen diep door in de spieren. De hotstone massage verlicht spanningen en geeft je nadien veel energie.

Massage van 60 minuten € 70,00

Massage van 90 minuten € 100,00


Zwangerschapsmassage


Deze massage wordt geheel aangepast aan de wensen en mogelijke klachten van de zwangere. De zwangerschapsmassage is de perfecte manier om een vrouw te helpen zich meer op haar gemak te voelen bij de veranderingen in haar lichaam. Verschillende klachten die tijdens een zwangerschap ontstaan, kunnen door de zwangerschapsmassage behoorlijk verminderd worden. De massage helpt bij rugklachten, verminderde bloedcirculatie, hoofdpijn, misselijkheid, beenkrampen of vermoeide benen, oedeem en verminderde stoelgang. Eventueel is het mogelijk om tegen het eind van de zwangerschap samen met de partner af te spreken voor tips tijdens de bevalling.

Zwangerschapsmassage van 60 minuten €50


Babymassage (volgens Shantala methode)

De babymassage is een zeer bijzondere massage welke speciaal gericht is op baby's. Door het masseren merk je dat zowel ouder als baby elkaar beter leren kennen. Deze massage is totaal anders dan gewone massages. Een babymassage is erg doeltreffend en bijzonder omdat baby's met name communiceren via lichaamstaal. Deze cursus/workshop is voor ouders maar ook voor  grootouders, kraamverzorgenden en overige zorgverleners die zich willen verdiepen in babymassage. Ik masseer uw baby dus niet, dat gaat u zelf leren.

Cursus babymassage 4 bijeenkomsten  €175


Reiskostentoeslag

Voor massages die plaatsvinden verder dan 30 km vanaf Veenendaal (volgens Google maps) geldt een toeslag van €1 per kilometer. Dit is voor heen en terug, dus niet 2x. Mijn werkgebied is regio Utrecht, regio Arnhem, Midden Nederland.